Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Συχνες ερωτησεις - (Oh, ) FAQ


Αφου πανηγυρισα για αλλη μια φορα την Ανασταση του Κυριου, χωνεψα απο το αρνι της σουβλας, μπορεσα να κλεισω ματι μετα το τελος της αγωνιας μου για την διεξαγωγη του βασσιλικου γαμου, και επεστρεψα για τα καλα στον τοπο του «εγκληματος», ηρθε η ωρα να επιστρεψω δριμυτερος και στις «επαγγελματικες» μου υποχρεωσεις.

Οντας ταξιδευμενος στον κοσμο του Ιντερνετ απο τα 11 μου, ειμαι συνηθισμενος πλεον στην αναγνωση του ορου FAQ (akaFrequently Asked Questions” η “Συχνες Ερωτησεις”). Το προβλημα ειναι οτι αφου συνανταω τον ορο μονο μεσω του γραπτου λογου (ευτυχως δηλαδη!! Μακαρι να μην χρειαζοταν να ακουω ουτε τα “lol, “omg”, κλπ, σε προφορικο λογο), δεν εχω ιδεα πως προφερεται.
Με ολοκληρη τη φραση; «Εφ-εϊ-κιου»; Η με καποια αλλη ευκολη και ευχρηστη προφορα που μπορει να παρεξηγηθει; Απο εκει και ο τιτλος του αρθρου.

Σημερα λοιπον, θα δουμε μια λιστα απο συχνες-πυκνες αντανακλαστικες ερωτησεις της καθημερινης μας ζωης, που ειναι απο αηδιαστικα ρητορικες, μεχρι και εντελως ηλιθιες.
Δεν χρειαζεται απαραιτητα να νιωσετε μαλακες αν εχετε χρησιμοποιησει (η χρησιμοποιειτε κατα κορον) καποιο απο τα παρακατω ερωτηματα, αφου σε ορισμενες περιπτωσεις τα χρησιμοποιω και εγω ο ιδιος.

_________________________________________