Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Καζαν που βραζ, και ΑΕΚ που γιορταζ (αθλητικη επικαιροτητα)


Επανερχομαι στα αθλητικα δρωμενα, αν και παλι λιγες μερες καθυστερημενα απ οσο ηθελα.Την περασμενη Τεταρτη, ο Παναθηναικος ηρθε ισοπαλος εντος εδρας 0-0 με τη ρωσικη Ρουμπιν Καζαν στο ΟΑΚΑ για το Τσαμπιονς Λιγκ, πραγματοποιωντας πολυ ασχημη εμφανιση.
Πιο προσφατα, την Κυριακη τα πραγματα πηγαν ακομα πιο ασχημα για τους "πρασινους" του Νικου Νιοπλια, που στο ιδιο γηπεδο εχασαν με 1-0 στο ντερμπι με την ΑΕΚ του Μανολο Χιμενεθ.

Το επομενο ματς πρωταθληματος ειναι το ντερμπι με τον Ολυμπιακο στο Καραισκακη την ερχομενη Κυριακη. Οι ερυθρολευκοι προφανως τριβουν τα χερια τους με την αγωνιστικη κατασταση του ΠΑΟ, αν και η αληθεια ειναι οτι στα ντερμπι δεν υπαρχουν φορμαρισματα και προγνωστικα....

Πιο λιανα, αφηνω την εικονα να μιλησει:

 

















Σε πιο μεγαλη αναλυση εδω:  http://yfrog.com/55paokazanaekj

(Σημειωση: το "χοχοχο" ο Ερνεστο το κολλησε απο την πρωτη του θητεια, που ειχε προεδρο τον Σωκρατη)

Ειναι προφανες οτι μετα τις ασχημες φεινες εμφανισεις, η θεση του Νικου Νιοπλια στον παγκο της ομαδας γινεται ολο και πιο επισφαλης. Δεν αποκλειεται τα επομενα παιχνιδια να ειναι κομβικα.
Εκτος απο το ντερμπι, ο Παναθηναικος εχει σημερα και αλλη μια αποστολη, οπου ισως παιξει το κεφαλι του ο Κοζανιτης τεχνικος, καθως σημερα, μια μερα πριν την 28η Οκτωβριου, παιζει για το κυπελλο Ελλαδος (πως τα φερνει η ζωη...) με αντιπαλο την Κοζανη.




















Οποιαδηποτε προγνωστικα φυσικα, ακουγονται γελοια για μια τετοια αναμετρηση.
Αλλα εκτος του οτι το κυπελλο ειναι ο θεσμος των εκπληξεων, η αγωνιστικη και ψυχολογικη ισως κατασταση του ΠΑΟ, ισως επιβαρυνει λιγο τα πραγματα.
Αυτο που πρεπει να φοβουνται οι "πρασινοι" ειναι μηπως ψυχολογικα και μονο, οι γηπεδουχοι μοιαζουν στα ματια τους κατι σαν "Kozani F.C.- Mes que un pub"

Καλα, ενταξει, υπερβαλω.
Κατι σε Ρουμπιν Κοζαν, ισως.... :PP

Οπως και να χει καλη επιτυχια σε ολα τα ζευγαρια του κυπελλου Ελλαδος, και καλη επικεντρωση στα πρωταθληματα, σε ΟΦΗ και Ξανθη που αποκλειστηκαν....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου